Νότιγχαμ Φόρεστ: Στην έξοδο ο Ο' Μπράιεν

Ο Λιούις Ο' Μπράιεν της Νότιγχαμ Φόρεστ θα μπορούσε να βρει έναν δρόμο επιστροφής στον τακτικό χρόνο συμμετοχής μέσω της D.C. United.

Περισσότεροι από ένας σύλλογοι του MLS έχουν ενδιαφερθεί για τον Λιούις Ο' Μπράιεν, αλλά η ομάδα της Ουάσινγκτον, D.C. United είναι αυτή που οδηγεί την κούρσα για την απόκτηση του πρώην παίκτη της Χάντερσφιλντ με την μορφή δανεισμού.

Ο 24χρονος είχε συμφωνήσει να ενταχθεί στην ομάδα της Championship, Μπλάκμπερν την ημέρα της λήξης της προθεσμίας, για να καταρρεύσει η μετακίνηση μετά την καθυστερημένη υποβολή ζωτικής σημασίας εγγράφων. Η Μπλάκμπερν άσκησε έφεση κατά της απόφασης να μπλοκάρει τη μετακίνηση, αλλά ο Ο' Μπράιεν έμεινε σε εκκρεμότητα μετά την απόρριψη της έφεσης αυτής.

Όμως, φαίνεται όλο και πιο πιθανό ότι θα μπορούσε να μετακομίσει για να συνεργαστεί με τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος είναι προπονητής στην D.C. United. Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει για μια μετακίνηση στις ΗΠΑ και ο Ο' Μπράιεν, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται με την πρώτη ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ, είναι ανοιχτός στην ιδέα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα