Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση Νεγκρέιρα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε όπως επίσης και ο Λουίς Ενρίκε κλήθηκαν από την εισαγγελία να καταθέσουν στην υπόθεση χρηματοδότησης του πρώην αντιπροέδρου της Ένωσης Διαιτητών της Ισπανίας, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, από την Μπαρτσελόνα.

Ως μάρτυρες κλήθηκαν από την εισαγγελία να καταθέσουν ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Λουίς Ενρίκε στην υπόθεση χρηματοδότησης του πρώην αντιπροέδρου της Ένωσης Διαιτητών της Ισπανίας, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα από την Μπαρτσελόνα.

Ο Βαλβέρδε είχε βρεθεί στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» την περίοδο 2017-2020 πριν μετακομίσει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ ο ομόλογός του είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Καταλανών από το 2014 ως το 2017.

Σημειώνεται πάντως, πως μετά το παιχνίδι της Μπιλμπάο με την Μπαρτσελόνα (0-1) στο «Σαν Μαμές» για την 25η αγωνιστική της La Liga, όταν ρωτήθηκε ο Βαλβέρδε για τις κατηγορίες που βαραίνουν τους «μπλαουγκράνα», επεσήμανε:

«Τη σεζόν 2017-18 πήραμε την La Liga με 14 βαθμούς διαφορά και πήραμε και το Copa del Rey με 5-0 επί της Σεβίλλης. Δεν νομίζω ότι χωρά συζήτηση ποια ήταν η καλύτερη ομάδα εκείνη την περίοδο».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα