FA Cup: Η κλήρωση των ημιτελικών - Στο βάθος... ντέρμπι του Μάντσεστερ

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ δεν κληρώθηκαν μεταξύ τους στα ημιτελικά του FA Cup και έτσι δεν αποκλείεται να κλείσουν ραντεβού στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Η Μπράιτον θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του FA Cup. Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει επίσης την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στον άλλο ημιτελικό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την Φούλαμ με 3-1 στο Ολντ Τράφορντ. Η Μπράιτον εξασφάλισε τη θέση της στο Γουέμπλεϊ μετά την νίκη της με 5-0 επί της Γκρίμσμπι Τάουν την Κυριακή.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επέστρεψε δύο φορές στο σκορ στην έδρα της Μπλάκμπερν Ρόβερς για να κερδίσει με 3-2 στο Bramall Lane. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε το δεύτερό του χατ-τρικ μέσα σε μια εβδομάδα και βοήθησε την Μάντσεστερ Σίτι να σφραγίσει τη συμμετοχή της στα ημιτελικά μετά την νίκη της με 6-0 επί της Μπέρνλι το Σάββατο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στον ημιτελικό της την Κυριακή 23 Απριλίου, λόγω του ότι έπαιζε την προηγούμενη Πέμπτη στο Europa League. Ο αγώνας της με την Τσέλσι για την Premier League, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο 22 Απριλίου, θα πρέπει επίσης να μετατεθεί.

Πλήρης κλήρωση των ημιτελικών του FA Cup:

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Σίτι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ


Πότε θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί;
Ημιτελικός πρώτος: Σάββατο, 22 Απριλίου
Ημιτελικός δεύτερος: Κυριακή, 23 Απριλίου
(Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα