Νότιγχαμ Φόρεστ: Δανεικός στην DC United του Ρούνεϊ ο Ο' Μπράιεν

Στο MLS με την φανέλα της DC United που προπονεί ο Γουέιν Ρούνεϊ θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν ο Λιούις Ο' Μπράιεν με την μορφή δανεισμού από την Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Λιούις Ο' Μπράιεν θα αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού από την Νότιγχαμ Φόρεστ στην DC United.

Ο μέσος θα μετακομίσει στις ΗΠΑ με συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι τις 16 Ιουλίου 2023.

Ο Ο' Μπράιεν επρόκειτο να ενταχθεί στην Μπλάκμπερν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου, αλλά η συμφωνία χάλασε μετά την καθυστερημένη υποβολή των εγγράφων από τον σύλλογο της Championship.

Όμως ο παίκτης, ο οποίος εντάχθηκε στην Νότιγχαμ Φόρεστ από την Χάντερσφιλντ σε μια κοινή συμφωνία 10 εκατομμυρίων λιρών με τον Χάρι Τόφολο τον Ιούλιο, θα έχει χρόνο συμμετοχής στο MLS.

"Ο Λούις αξίζει αυτή την ευκαιρία να πάει να παίξει ποδόσφαιρο", δήλωσε ο προπονητής της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ. "Όλοι γνωρίζουν για την κατάστασή του, οπότε τώρα είναι σε θέση να πάει και να πάρει μερικά παιχνίδια στο χέρι από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν και θα είναι πραγματικά θετικό γι' αυτόν.

Θα είναι μια σπουδαία εμπειρία και του ευχόμαστε καλή τύχη".

Ο Ο' Μπράιεν είχε κάνει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για την Νότιγχαμ Φόρεστ, σκοράροντας μία φορά. Πλέον θα βρεθεί μαζί με τον Γουέιν Ρούνεϊ στις ΗΠΑ, όπου ο πρώην επιθετικός της Αγγλίας είναι προπονητής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα