«Επτάρα» στην Κέλεν η Ντουντελάνζ!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League νίκησε με 7-1 την Κέλεν για το Κύπελλο Λουξεμβρούργου.

Στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa League βρίσκεται η Ντουντελάνζ, η οποία στα μέσα της εβδομάδας έχασε στην έδρα της 1-0 από τη Μίλαν. Η αντίπαλος των Πειραιωτών είχε αγώνα για το Κύπελλο Λουξεμβούργου και συγκεκριμένα για τη φάση των «32». Η Ντουντελάνζ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ερασιτεχνική Κέλεν, την οποία και διέλυσε με σκορ 7-1.

Το 0-1 έγινε στο 7’ με τον Άγκοβιτς και στο 14’ ο Γένσεν σημείωσε το 0-2 για τη Ντουντελάνζ. Η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» δεν κατέβασε ταχύτητα και στο 17’ με τον Άγκοβιτς έκανε το 0-3. Η Κελέν παρά το 0-3 δεν έβγαινε από την άμυνα της και στο 35’ ο Πέρεζ έκανε το 0-4 για τη Ντουντελάνζ.

Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη η Ντουντελάνζ έκανε το 0-5 στο 64’ με τον Πέρεζ, ενώ στο 68’ ήταν η σειρά του Άγκοβιτς να σκοράρει για το 0-6. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τεράστια και στο 85’ ο Πέρεζ σημείωσε ακόμα ένα γκολ για το 0-7, ενώ η Κέλεν έβαλε το γκολ της τιμής στο 86’ με τον Ρομπέρτο.

ΚΕΛΕΝ: Άρνολντ, Ρομπέρτο, Χέλεμπραντ, Λουντοβισί, Γκόμες Φεράζ, Ντε Μαρίνι, Ντα Κάι, Ντεσγκράντς, Μπούτσι, Κότσαν (46' Ντούριτς), Ντεμέιερ (65' Ζάτον).

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ: Φρίσινγκ (46' Εσπόζιτο), Ντε Σόουσα Μορέιρα, Μπίσεβατς, Πόκαρ, Γένσεν, Στουμφ (76' Γκονσάλβες), Γιορντάνοφ (46' Κένια), Άγκοβιτς, Μελίς, Πέρεζ, Ντραμέ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα