Η Μπέτις κατάφερε να σκοράρει και έσωσε τον βαθμό

Οι «βερδιμπλάνκος» βρέθηκαν να χάνουν 0-2 από τη Μπιλμπάο στο ημίχρονο, αλλά κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια και να πάρουν τον βαθμό.

Μεγάλη επιστροφή έκανε η Μπέτις στο παιχνίδι με τη Μπιλμπάο που αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και να σώσει τον βαθμό. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν όπως και στο ματς με τον Ολυμπιακό έτσι και με τη Μπιλμπάο εμφάνισε σοβαρές αδυναμίες στην άμυνα της.

Οι Βάσκοι πίεσαν ψηλά τους Ανδαλουσιάνους με αποτέλεσμα να τους αναγκάσουν σε λάθη. Ένα από αυτά είχε ως αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί στο 7’ ο Ινάκι Γουίλιαμς και να κάνει το 0-1 έπειτα από φάση διαρκείας. Στο 18’ η άμυνας της Μπέτις ολιγώρησε κανείς δεν εμπόδισε τον Ραούλ Γκαρθία, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα του Σετιέν προσπάθησε και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι στη συνέχεια., αλλά με αυτό το 0-2 πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες και με το σημαντικό ότι η Μπιλμπάο είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σουσαέτα. Στην επανάληψη η Μπέτις ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 51’ ο Μπάρτρα με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να μειώσει σε 1-2. Έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι και οι «βερδιμπλάνκος» συνέχισαν να πιέζουν. Έτσι στο 68’ ο Κανάλες κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Μπέτις ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαχνε και τρίτο γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε και έτσι έμεινε το 2-2 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΜΠΕΤΙΣ: Λόπες, Μαντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Γκερέρο (78’ Ινούι), Λο Σέλσο (65’ Μορόν), Γκοαδράδο, Κανάλες, Φίπρο (62’ Τέγιο), Χοακίν, Σανάμπρια

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σίμον, Ντε Μάρκος, Γεράι, Μαρτίνες, Μπαλενθιάγκα, Γκαρθία, Ετσεμπερία (73’ Σαν Χοσέ), Σουσαέτα, Ραούλ Γκαρθία (56’ Κάπα), Γιούρι, Γουίλιαμς (82’ Μουνιαΐν).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα