Κουρτουά: Θα είναι έτοιμος για το επόμενο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τιμπό Κουρτουά θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά το γεγονός ότι αποσύρθηκε από την αποστολή του Βελγίου λόγω τραυματισμού.

Ο Τιμπό Κουρτουά έπαιξε σε όλο το 90λεπτο της νίκης με 3-0 την Παρασκευή στα προκριματικά του Euro 2024 επί της Σουηδίας, αλλά τέθηκε εκτός αποστολής για το φιλικό της Τρίτης με τη Γερμανία.

Σε ανακοίνωση του Βελγίου αναφέρεται: "Ο Τιμπό επέστρεψε για προληπτικούς λόγους πίσω στη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω ενός μικρού τραβήγματος στον προσαγωγό".

Ωστόσο, μετά από ιατρικές εξετάσεις κατά την επιστροφή του στην Ισπανία, πιστεύεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ανησυχεί.

Ο τραυματισμός δεν είναι φρέσκος με τον Κουρτουά να αισθάνεται για πρώτη φορά ενοχλήσεις στη νίκη επί της Λίβερπουλ στο Μπερναμπέου στο Champions League νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται στη συνέχεια με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ την Κυριακή εντός έδρας, όπου ο Κουρτουά αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Είναι η αρχή ενός πολυάσχολου δεκαπενθήμερου για τον σύλλογο με το παιχνίδι της Κυριακής να ακολουθείται από τον επαναληπτικό ημιτελικό του Copa del Rey με την Μπαρτσελόνα στις 5 Απριλίου.

Στη συνέχεια αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ στη La Liga πριν αντιμετωπίσει την Τσέλσι στο πρώτο παιχνίδι του προημιτελικού του Champions League στις 12 Απριλίου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα