Λίβερπουλ: «Μέσα» για Σίτι ο Νούνιες – Εκτός ο Τιάγκο

Ο Ντάργουιν Νούνιες θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Σαββατιάτικο (1/4, 14:30) ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι ενώ αντίθετα ο Τιάγκο Αλκάνταρα παραμένει εκτός δράσης.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάργουιν Νούνιες, επέστρεψε από την Πέμπτη στις προπονήσεις της ομάδας ενόψει του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League στο Etihad το Σάββατο (1/4, 14:30).

Ο 23χρονος επιθετικός αποσύρθηκε από την αποστολή της εθνικής Ουρουγουάης νωρίτερα αυτό το μήνα, αφού υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο, που χρειάστηκε ράμματα, κατά την διάρκεια της ήττας στο Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης στις 15 Μαρτίου.

Ωστόσο, ο Νούνιες, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας από την Μπενφίκα το περασμένο καλοκαίρι, επέστρεψε στις προπονήσεις αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία για τον τραυματισμό του.

Ο διεθνής Ουρουγουανός έχει σκοράρει 14 γκολ και έχει δώσει τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου ενός γκολ στο 95ο λεπτό εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι κατά την διάρκεια της νίκης της Λίβερπουλ στο Community Shield στις 30 Ιουλίου.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ Λουίς Ντίαζ, ο οποίος επέστρεψε σε πλήρη προπόνηση από την Τρίτη, συμμετείχε επίσης στην προπόνηση της Πέμπτης σε μια ακόμη ενίσχυση των επιθετικών επιλογών της Λίβερπουλ.

Ο 26χρονος έχει μείνει εκτός δράσης μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στον αγώνα με την Άρσεναλ στο Emirates στις 9 Οκτωβρίου.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα δεν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι στο Etihad, καθώς συνεχίζει την αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο ισχίο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα