Νιούκαστλ: Κινείται για την απόκτηση του Μάντισον

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον βρίσκεται η Νιούκαστλ παρά το έντονο ενδιαφέρον των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό.

Παρά το γεγονός πως η Λέστερ έχει κάνει προσπάθειες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τζέιμς Μάντισον, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως επιθυμεί να αποχωρήσει.

Η Νιούκαστλ είχε εκδηλώσει από πέρσι έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μάντισον, έχοντας μάλιστα καταθέσει πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Στο κυνήγι για την απόκτησή του έχουν βρεθεί η Λίβερπουλ αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι, όμως αυτή που φαίνεται να κατέχει το προβάδισμα είναι η Νιούκαστλ.

Όπως αναφέρουν αγγλικά ρεπορτάζ, οι «καρακάξες» πλέον βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του 26χρονου χαφ, ετοιμάζοντας νέα βελτιωμένη πρόταση που θα αγγίζει τα 60-70 εκατομμύρια, πρόταση η οποία ικανοποιεί πλήρως την Λέστερ.

Το συμβόλαιο του Μάντισον εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, ενώ αγωνίζεται με την φανέλα των «αλεπούδων» από το 2018 μετρώντας 154 συμμετοχές και 42 τέρματα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα