Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανεώνει και ο Μόντριτς

Μετά τον Τόνι Κρόος, και ο Λούκα Μόντριτς αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η συνάντησή του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ

Οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον 37χρονο Λούκα Μόντριτς δεν έχουν προχωρήσει τόσο πολύ, αλλά πολλές πηγές δήλωσαν στην Athletic ότι αναμένεται, όπως και ο Τόνι Κρόος, να υπογράψει επέκταση πέραν του συμβολαίου του που λήγει αυτό το καλοκαίρι.

Πηγές του συλλόγου επισημαίνουν μια σημαντική στιγμή σε αυτή τη διαδικασία: μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Κροάτη και του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ πριν από τον επαναληπτικό ημιτελικό του Copa del Rey με την Μπαρτσελόνα στις 5 Απριλίου.

Η συνάντηση αυτή έγινε κατόπιν αιτήματος του παίκτη. Πηγές των Μαδριλένων δήλωσαν στην Athletic ότι ο Μόντριτς ήθελε να μεταφέρει απευθείας στον Πέρεθ την επιθυμία του να παραμείνει και ήταν πάντα προτεραιότητά του να το κάνει. Ο Μόντριτς είχε ήδη πει το ίδιο πράγμα δημοσίως, μιλώντας στα ΜΜΕ πριν από τον πρώτο αγώνα της ομάδας για τους 16 του Champions League στο Άνφιλντ τον Φεβρουάριο.

Ο Πέρεθ, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Μόντριτς, εκτίμησε το γεγονός ότι ήθελε μια συνάντηση και πήρε πολύ θετικά τα όσα ειπώθηκαν, ειδικά καθώς αρκετά δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης είχαν συνδέσει τον παίκτη με επικερδείς προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση, ο Μόντριτς έχει δεχθεί επίσης μια προσφορά μεγάλου χρηματικού ποσού από έναν σύλλογο του Κατάρ. Ο Πέρεθ μετέφερε την εκτίμησή του, ενώ ενημέρωσε τον Μόντριτς ότι ο σύλλογος είναι πολύ ανοιχτός στην παραμονή του. Οι εμφανίσεις του Μόντριτς έκτοτε έχουν ενισχύσει αυτή την θέση.

Όπως και με τον Κρόος, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι δεν έχει καμία αμφιβολία για την σημασία του Μόντριτς στην ομάδα του και το έχει δηλώσει τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα