ΑΕΚ: Παρουσίασε Σβάρνα έως το 2027 η Ράκοβ

Ολοκληρώθηκε η αγορά του Στράτου Σβάρνα από την Ράκοβ με εντυπωσιακή παρουσίαση και την ΑΕΚ να έχει σημαντικό οικονομικό όφελος. 

Η πολωνική Ράκοβ ολοκλήρωσε τη δεδομένη από καιρό απόφασή της να αγοράσει τον Στράτο Σβάρνα, ενεργοποιώντας τη σχετική οψιόν που είχε μπει στον δανεισμό του Έλληνα αμυντικού από την ΑΕΚ.

Η επίσημη παρουσίασή του έγινε την Τρίτη (18/4) με την Ράκοβ να ανακοινώνει ότι ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2027 και να τον καλωσορίζει επισήμως στο δυναμικό της ως δικό της πια περιουσιακό στοιχείο με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Σβάρνας είναι από τους κορυφαίους παίκτης της ομάδας που πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της χώρας, έχοντας μάλιστα πετύχει και τρία γκολ (με τέσσερις ασίστ) σε 33 συμμετοχές. Η ΑΕΚ αναμένεται να βάλει στα ταμεία της γύρω στις 800 χιλιάδες ευρώ.

«Κάποιος μας τηλεφώνησε σήμερα το πρωί. Χάσαμε τα κλειδιά, ο χλοοτάπητας καταστράφηκε… Ευτυχώς, εντοπίσαμε τον δράστη, θα μείνει εδώ για 4 χρόνια», αναφέρεται στο βίντεο της παρουσίασης της Ράκοβ για τον 25χρονο άσο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα