Σίλβα: «Ο Χάαλαντ έχει την ίδια πείνα για γκολ όπως και ο Ρονάλντο»

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάλαντ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να σκοράρει… κατά ριπάς στη Μάντσεστερ Σίτι και στο παιχνίδι με τη Φούλαμ για την 34η αγωνιστική της Premier League άνοιξε το σκορ στη νίκη με 2-1, οδηγώντας τους «πολίτες» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Νορβηγός επιθετικός έφτασε αισίως τα 50 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και έγινε ο πρώτος παίκτης που σημειώνει 50+ τέρματα μετά από το 1931.

Ο συμπαίκτης του στη Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, είπε για τον Χάαλαντ:

«Ο Έρλινγκ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι διαφορετικές προσωπικότητες. Είναι πολύ διαφορετικά παιδιά. Αλλά στο γήπεδο, νομίζω ότι μπορείς να βρεις μερικές ομοιότητες μεταξύ τους.

Όταν είναι μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Έρλινγκ έχει αυτή την πείνα να σκοράρει, όπως κι ο Κριστιάνο. Όταν η μπάλα είναι κοντά στον στόχο, αυτοί είναι πάντα εκεί και έχουν την ικανότητα να μυρίζουν πού θα πέσει η μπάλα.

Ο Κριστιάνο είναι επίσης έτσι - και αυτή είναι η ομοιότητα. Εκτός αυτού, είναι διαφορετικοί παίκτες και διαφορετικοί άνθρωποι. Αλλά αυτή η πείνα να θέλουν να σκοράρουν και να σκοράρουν και να σκοράρουν, για να βοηθήσουν την ομάδα, είναι κοινό τους γνώρισμα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα