Ασταμάτητος Τικίνιο στην Μποταφόγκο

Ο Τικίνιο Σοάρες συνεχίζει να σκοράρει στην Βραζιλία, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να αποτελεί το μεγάλο «όπλο» της Μποταφόγκο.

Η Μποταφόγκο μπορεί να ηττήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, αλλά ο Τικίνιο πάλι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 1-2 από την Γκοϊάς.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού που δόθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της πατρίδας του έχει σκοράρει συνολικά 22 φορές και έχει δώσει 7 ασίστ, ενώ συνεχίζει να βάζει και γκολ και φέτος καθώς έχει φτάσει στα 6 (με 2 ασίστ) και αποτελεί τη μεγαλύτερη επιθετική δύναμη για την Μποταφόγκο.

Έχει παίξει βασικός στα πέντε από τα έξι ματς στο φετινό πρωτάθλημα, με την ομάδα του να έχει πέντε νίκες στο ξεκίνημα και να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση για να διεκδικήσει τον τίτλο από την πρωταθλήτρια Παλμέιρας.

Καθημερινά είναι τα ρεπορτάζ στην Βραζιλία για το πόσο σημαντικός είναι ο Τικίνιο με τα γκολ του, ενώ πρόσφατα τον αποθέωσε δημπσίως ο προπονητής του.

Παρεμπιπτόντως στην Βραζιλία αναφέρουν ότι εκτός από την Μποταφόγκο θέλει τον Χάμες Ροντρίγκες και η Παλμέιρας αλλά εκτιμούν ότι ο Κολομβιανός πρώην του Ολυμπιακού θα περιμένει έως τον Ιούλιο με προτεραιότητα να υπογράψει σε ευρωπαϊκή ομάδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα