Πώς ο Ολυμπιακός στοιχειώνει ακόμη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γουέστ Χαμ θύμισε σε πολλούς εκείνη από τον Ολυμπιακό (2-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Champions League.

Tι σχέση μπορεί να έχει η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Ολυμπιακό για το Champions League της περιόδου 2013-14 με αυτή που υπέστη χτες με 3-1 από τη Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα της Premier League.

Η εφημερίδα του Μάντσεστερ Εvening News ανέτρεξε σε εκείνη την εποχή για να θυμίσει στον εκτελεστικό διευθυντή του κλαμπ ότι ξέχασε μια υπόσχεση που είχε δώσει.

O τίτλος του δημοσιεύματος είναι: Ed Woodward made a promise to Manchester United fans and he's not keeping it (Ο Έντ Γούντγουορντ έδωσε μια υπόσχεση στους οπαδούς της Μάντσεστερ και δεν την τήρησε).

Ποια ήταν αυτή η υπόσχεση; Όπως γράφει το σχετικό δημοσίευμα ο Γούντγουορντ είχε πάρει τη φωτογραφία του φωτεινού πίνακα στο Στάδιο Καραϊσκάκη το 2014 που ανέγραφε: Ολυμπιακός- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0.

Τη φωτογραφία είχε βάλει σε κάδρο και την είχε τοποθετήσει στο γραφείο του για να θυμάται ότι τέτοια κακά πράγματα δεν θα ξανασυμβούν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα