Τσέλσι: Αμφίβολος ο Μάουντ ενόψει Νιουκάστλ

Ο Μέισον Μάουντ μπορεί να χάσει την ευκαιρία μιας αποχαιρετιστήριας εμφάνισης με την Τσέλσι, καθώς ο τραυματισμός του τον καθιστά αμφίβολο για τον αγώνα της Κυριακής με την Νιούκαστλ. 

Ο Μέισον Μάουντ, ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι, τείνει προς την μετακίνηση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι σύλλογοι αναμένεται να μιλήσουν εν ευθέτω χρόνω.

Ένας τραυματισμός στην λεκάνη τον απέκλεισε από την ήττα με 4-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Πέμπτης και ο υπηρεσιακός προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, δήλωσε την Παρασκευή ότι είναι «πολύ οριακό» αν ο Μάουντ θα αγωνιστεί εναντίον της Νιούκαστλ.

Ο Άγγλος διεθνής αποτελεί στόχο για αρκετούς συλλόγους και παρόλο που ο νέος προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, θέλει τον Μάουντ στην ομάδα του για την επόμενη σεζόν, αυτό μπορεί να εξαρτηθεί από το αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε ένα νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο, κάτι που δεν έχει καταφέρει να γίνει από τότε που ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 24χρονος είναι προϊόν των ακαδημιών της Τσέλσι και έχει 195 συμμετοχές με τον σύλλογο από το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2017, σημειώνοντας 33 γκολ.

Μιλώντας για τον Μάουντ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Γιουνάιτεντ, ο Λάμπαρντ δήλωσε στο Sky Sports:

«Από την συνεργασία με τον Μέισον, νιώθεις πραγματικά τον σύλλογο όταν είσαι στην ακαδημία από την ηλικία των οκτώ ετών. Δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση, γιατί είναι θέμα του συλλόγου και του Μέισον.

Ξέρω ότι χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον σύλλογο. Ξέρω ότι προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κάνουν να μείνει.

Δεν θα ήθελα ποτέ να μιλήσω για το τι πρέπει να κάνει ένας παίκτης. Είναι κρίμα που φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση όπου φαίνεται ότι ίσως συμβαίνει τώρα».

Ο Λάμπαρντ επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Ρις Τζέιμς, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της ήττας της Τσέλσι στον δεύτερο προημιτελικό του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο μήνα, θα χάσει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

«Βγήκε χθες και ξαναμπήκε, αλλά ελπίζουμε ότι η εξέταση θα δείξει ότι δεν υπάρχει πραγματική ζημιά», δήλωσε ο Λάμπαρντ. «Ήταν απλώς μια μικρή υπενθύμιση ότι είναι λίγο νωρίς για να είναι εκτός».

Μετά την επιβεβαίωση της είδησης, ο Τζέιμς έγραψε στο Instagram: «Είμαι σίγουρος ότι έχετε δει τα νέα. Δεν θα είμαι στο τελευταίο παιχνίδι. Ήταν δύσκολο για μένα. Λυπάμαι που αυτή η σεζόν δεν πήγε όπως θέλαμε όλοι μας.

Την επόμενη σεζόν θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ και θα αγωνιστούμε ξανά για τρόπαια! Μείνετε καλά και τα λέμε σύντομα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα