Μίλαν: Πλησιάζει σε Αρναούτοβιτς

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπολόνια το καλοκαίρι και η Μίλαν μπορεί να εξασφαλίσει την απόκτησή του με ένα χαμηλό ποσό όπως αναφέρουν στην Ιταλία.

Σύμφωνα με την Κυριακάτικη (28/5) έκδοση της εφημερίδας Il Resto del Carlino, η Μπολόνια θα προβεί σε πωλήσεις το καλοκαίρι για να μειώσει το τρέχον μισθολογικό κόστος και το πρώτο όνομα στη λίστα είναι ο Μάρκο Αρναούτοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο περιθώριο των πλάνων του Τιάγκο Μότα.

Οι διοικούντες της Μίλαν είναι θαυμαστές του Αυστριακού επιθετικού, ο οποίος θα μπορούσε να έρθει για να αντικαταστήσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με την τιμή που κοστολογείται να κυμαίνεται γύρω στα 5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ένα χαμηλό ποσό για έναν παίκτη που έχει 9 γκολ και 1 ασίστ σε μόλις 19 παιχνίδια φέτος, αν και είναι 34 ετών.

Ο Αρναούτοβιτς κερδίζει 2,7 εκατ. ευρώ καθαρά ανά σεζόν στην Μπολόνια, ποσό που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου της Εμίλια-Ρομάνια. Η πώλησή του μοιάζει υποχρεωτική για την ίδια, με την Μίλαν να προσπαθεί να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκπτωση.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα