Κόνραντ Σίκινγκ: Αποσύρθηκε ο 24χρονος γκολκίπερ που «έφαγε» 13 γκολ από την Τσβόλε του Βέλλιου

Ο 24χρονος τερματοφύλακας Κόνραντ Σίκινγκ, που αγωνίστηκε στην ήττα της Ντεν Μπος με 13-0 από την Τσβόλε του Απόστολου Βέλλιου τον περασμένο Μάρτη, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 24ων ετών ανακοίνωσε ο Κόνραντ Σίκινγκ της Ντεν Μπος.

Ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνίστηκε βασικός τον περασμένο Μάρτη στην ήττα της ομάδας του με 13-0 από την Τσβόλε του Απόστολου Βέλλιου και όπως παραδέχτηκε το αποτέλεσμα αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή του να κρεμάσει τα γάντια του.

«Φυσικά το 13-0 και ο απόηχός του έπαιξαν ρόλο σε αυτή την απόφαση, αλλά δεν ήταν καθοριστικοί. Πιθανότατα θα σταματούσα ακόμα κι αν δεν συνέβαινε ποτέ. Εννοείται πως με επηρέασε. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια, αλλά τις πρώτες μέρες σίγουρα κοιμήθηκα χειρότερα.

Οι αντιδράσεις ξέφυγαν και κάποιες φορές έφταναν σε πολύ προσωπικό επίπεδο. Γρήγορα, όμως, κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν μπορούν να με αγγίξουν κι ότι μπορώ να ζυγίσω τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σίκινγκ, ο οποίος είχε έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με την Ντεν Μπος.

Όσο για το μέλλον, πλέον ο 24χρονος αρχίζει το μεταπτυχιακό του στη Νομική σχολή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα