Μανέ: «Ελπίζω να μείνω στην Μπάγερν Μονάχου»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο Σαντιό Μανέ, κόντρα στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τους Βαυαρούς.

Ο Σαντιό Μανέ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες με τις εμφανίσεις του στην πρώτη του σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου, έπειτα από τη μεταγραφή του από τη Λίβερπουλ. Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, ήρθε σε κόντρα και με τον συμπαίκτη του στο σύλλογο, Λιρόι Σανέ, μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League.

Δημοσιεύματα στη Γερμανία αναφέρουν ότι πρόθεση της Μπάγερν είναι να παραχωρήσει αυτό το καλοκαίρι τον Σενεγαλέζο επιθετικό. Ο ίδιος όμως, εξέφρασε σε δηλώσεις του την πρόθεσή του να παραμείνει στους πρωταθλητές Γερμανίας.

«Περιστατικά όπως αυτό (σ.σ. με τον Σανέ) συμβαίνουν. Καταφέραμε όμως να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα. Μερικές φορές είναι καλό να λύνεις προβλήματα, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να συμβαίνει με αυτόν τον τρόπο. Το έχουμε αφήσει πίσω μας. Θα προσπαθήσουμε να πολεμήσουμε μαζί έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της την επόμενη σεζόν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν δύσκολη σεζόν. Δεν ήταν έκπληξη για εμένα, περίμενα ότι θα είναι περίπλοκα τα πράγματα. Είναι φυσιολογικό. Με την θέληση του Θεού ελπίζω να μείνω στην Μπάγερν Μονάχου. Αν όλα πάνε καλά θα συνεχίσω. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και η Μπάγερν είναι μεγάλη πρόκληση. Εξαρτάται από εμένα να κάνω τα πάντα για να την αντιμετωπίσω».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα