Νότιγχαμ Φόρεστ: Αλλάζει μεταγραφική «ρότα» - 5 ή 6 ποιοτικές προσθήκες

Η Νότιγχαμ Φόρεστ, η ομάδα που έκανε πέρσι 29 μεταγραφές, φέτος θα αλλάξει μεταγραφική τακτική και θα εστιάσει στην προσθήκη 5-6 ποιοτικών παικτών. Στα πρότυπα της Μπράιτον θέλει την ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Το περασμένο καλοκαίρι, η Νότιγχαμ Φόρεστ δημιούργησε ένα προηγούμενο - και, μαζί με αυτό, προσδοκίες.

Όλοι γνωρίζουν πλέον τα νούμερα που απαιτούνται. Είναι πιθανό να ακολουθούν τη Φόρεστ για μερικά χρόνια ακόμα: μια καταιγίδα 22 νέων προσθηκών ακολουθήθηκε από άλλες επτά τον Ιανουάριο.

Η Φόρεστ θα μείνει για πάντα γνωστή ως ο σύλλογος που έκανε 29 μεταγραφές σε μια σεζόν. Ακόμα και οι οπαδοί το αγκάλιασαν με το σήμα κατατεθέν πλέον άσμα "Waka, waka", ο κύριος άξονας του οποίου είναι "30 μεταγραφές, ποιος δίνει δεκάρα; Η Φόρεστ θα μείνει στην κατηγορία".

Τώρα, λίγες εβδομάδες αργότερα, πολλά περίεργα μάτια παραμένουν στραμμένα στο City Ground για να δουν τι μπορεί να επιφυλάσσει αυτή η μεταγραφική περίοδος.

Και υπάρχει η εντύπωση ότι τα πράγματα ήταν λίγο... ήσυχα. Γιατί ο σύλλογος που υπογράφει παίκτες για πλάκα δεν έχει διασκεδάσει καθόλου μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι;

Αυτό που μπορεί να έχει ξεχαστεί μέσα στους τελευταίους 12 μήνες του δράματος είναι ότι, μέχρι αυτή τη φάση του καλοκαιριού του 2022, η Φόρεστ είχε μόνο τρεις νέες προσθήκες: τον Αβονίγι, τον Μπιανκόνε και τον Νιακατέ.

Κανείς δεν υπονοεί ότι αυτή είναι η ηρεμία πριν από μια άλλη καταιγίδα- ότι η Φόρεστ πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα φρενίτιδα μεταγραφικής δραστηριότητας. Δεν είναι έτσι.

Η Φόρεστ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει πέρυσι τέτοια εποχή. Συγκέντρωσε μια ομάδα με αρκετή δύναμη σε βάθος για να διατηρήσει την θέση της στην Premier League. Αυτή τη φορά, η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική και η προσέγγιση του συλλόγου στο μεταγραφικό παζάρι θα είναι επίσης διαφορετική.

Η εστίαση θα δοθεί στην πραγματοποίηση πέντε ή έξι ποιοτικών προσθηκών, ενώ παράλληλα θα απομακρυνθεί ένας μεγαλύτερος αριθμός παικτών.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Athletic», ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι μεγάλος θαισώτης του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η Μπράιτον: επιδιώκει να υπογράψει νεαρούς παίκτες με τεράστιες δυνατότητες που μπορούν να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην πρώτη ομάδα της Φόρεστ και οι οποίοι θα αυξήσουν την αξία τους όταν το κάνουν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα