Χέντερσον: Αποδέχθηκε την πρόταση της Αλ Ετιφάκ του Τζέραρντ!

Πολύ πιθανό να υπάρξει υποστολή σημαίας στο Λίβερπουλ, καθώς ο Τζόρνταν Χέντερσον αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ! Η μπάλα πλέον στους δύο συλλόγους για την επίτευξη συμφωνίας. 

Ο Τζόρνταν Χέντερσον αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Ετιφάκ!

Τώρα εναπόκειται στους συλλόγους να συμφωνήσουν για την αμοιβή. Η Αλ Ετιφάκ ελπίζει ότι ο αρχηγός της Λίβερπουλ θα μπορέσει να φύγει ως ελεύθερος ή με ένα ελάχιστο ποσό μεταγραφής. Εάν η Λίβερπουλ επιδιώξει υψηλό μεταγραφικό ποσό, η συμφωνία είναι απίθανο να προχωρήσει.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ ενημέρωσε μέσω μεσαζόντων τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας ότι είναι διατεθειμένος να αποδεχτεί την προσφορά του συλλόγου. Επίσημη προσφορά θα σταλεί αν ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας θεωρήσει ότι μπορεί να καταλήξει σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ.

Στον Τζόρνταν Χέντερσον θα προσφερθεί τριετές συμβόλαιο με τον διεθνή Άγγλο να κερδίζει τουλάχιστον 50% περισσότερα από τις τρέχουσες αποδοχές του.

Ο 33χρονος Χέντερσον βρίσκεται στη Λίβερπουλ τα τελευταία 12 χρόνια έχοντας κατακτήσει 8 τίτλους.

Τώρα θα γίνουν συζητήσεις με τη Λίβερπουλ για να φανεί αν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει εντοπίσει τον Ντάνι Παρέχο ως εναλλακτική λύση για τον Τζόρνταν Χέντερσον. Οι συζητήσεις με τον μέσο της Βιγιαρεάλ βρίσκονται σε εξέλιξη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα