Λίβερπουλ: «Δένει» τον 20χρονο Μπράντλεϊ με νέο συμβόλαιο

Η Λίβερπουλ θα επιβραβεύσει τον 20χρονο αμυντικό Κόνορ Μπράντλεϊ με νέο τριετές συμβόλαιο. 

Ο νεαρός αμυντικός της Λίβερπουλ, Κόνορ Μπράντλεϊ πρόκειται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο δεξιός αμυντικός θεωρείται ότι συμφώνησε με τη Λίβερπουλ νωρίτερα αυτό το μήνα εν μέσω ενδιαφέροντος από διάφορους συλλόγους της Premier League και της Championship.

Ο Μπράντλεϊ, 20 ετών, έχει αγωνιστεί 13 φορές με την Βόρεια Ιρλανδία, αφού έκανε το διεθνές ντεμπούτο του το 2021.

Δύο χρόνια πριν, ο Μπράντλεϊ έκανε τη μετακίνηση στο Άνφιλντ από την Ντάνγκανον Σουίφτς το 2019, αφού πέρασε αρκετά χρόνια παρακολουθώντας τις εβδομαδιαίες προπονήσεις της Λίβερπουλ στο Μπέλφαστ.

Από την ένταξή του είχε πέντε συμμετοχές σε ομάδες ανώτερης κατηγορίας και πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Μπόλτον Γουόντερερς.

Η νέα αυτή συμφωνία έρχεται μετά από μια εκπληκτική σεζόν με τον σύλλογο της League One. Ο Μπράντλεϊ έπαιξε συνολικά 53 παιχνίδια με την Μπόλτον και ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας, καθώς κατέκτησε το EFL Trophy στο Γουέμπλεϊ και έφτασε στα ημιτελικά των play-off.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι μεγάλος θιασώτης του Μπράντλεϊ και ο Γερμανός προπονητής επιβεβαίωσε αργότερα ότι ο Μπράντλεϊ θα συμμετάσχει και θα αξιολογηθεί σε επίπεδο πρώτης ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

«Όλοι μιλούν θετικά γι' αυτόν», δήλωσε ο Κλοπ. «Νομίζω ότι πριν από ενάμισι χρόνο μόνο μερικοί ποδοσφαιρόφιλοι θα γνώριζαν γι' αυτόν και τώρα όλοι τον γνωρίζουν. Αυτό είναι ωραίο και αυτό είναι το πρώτο βήμα.

Τα σχέδιά μας είναι να τον φέρουμε πίσω, να πάμε στην προετοιμασία και να απολαύσουμε τα βήματα που έχει κάνει, και μετά θα αποφασίσουμε μαζί τι θα κάνουμε από εκείνη τη στιγμή και μετά. Ο Κόνορ θα είναι παίκτης μας, αλλά πρέπει να δούμε αν είναι πιο λογικό να πάει δανεικός μετά την προετοιμασία ή όχι».

Ο Μπράντλεϊ έχει ξεκινήσει και στα δύο φιλικά προετοιμασίας της Λίβερπουλ στο ρόλο του ανεστραμμένου αμυντικού που συνήθως καταλαμβάνει ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Φαίνεται πλέον όλο και πιο πιθανό ο Μπράντλεϊ να παραμείνει μέλος της πρώτης ομάδας για την επερχόμενη σεζόν, η οποία για τη Λίβερπουλ αρχίζει με το ταξίδι στην Τσέλσι στις 13 Αυγούστου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα