Νότιγχαμ Φόρεστ: Απέρριψε 35 εκατομμύρια από την Μπρέντφορντ για Τζόνσον

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέρριψε την προσφορά της Μπρέντφορντ για τον Μπρέναν Τζόνσον ύψους 35 εκατομμυρίων λιρών.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέρριψε γρήγορα μια νέα πρόταση για τον Μπρέναν Τζόνσον από την Μπρέντφορντ.

Η Φόρεστ συνεχίζει να αποτιμά τον διεθνή Ουαλό περίπου στα 50 εκατομμύρια λίρες και η ομάδα του Λονδίνου δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτό το επίπεδο, με την τελευταία προσφορά να θεωρείται ότι ήταν αρχικά 35 εκατομμύρια λίρες, με περαιτέρω πιθανές προσθήκες που θα συνοδεύουν τη συμφωνία.

Οι ανεπίσημες συνομιλίες έγιναν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μεταξύ του Άγγλου εξτρέμ, των συμβούλων του και του προπονητή Στιβ Κούπερ, ο οποίος συνεχίζει να θεωρεί τον Τζόνσον αναπόσπαστο μέρος στα πλάνα του.

Ωστόσο, παραμένει ένα δέλεαρ η πώληση του Τζόνσον πριν από άλλα πωλητέα περιουσιακά στοιχεία, λόγω της ιδιότητάς του ως προϊόντος της ακαδημίας - καθώς οποιοδήποτε ποσό θα αντιπροσωπεύει καθαρό κέρδος, το οποίο θα έχει θετικό αντίκτυπο στην παραμονή εντός των ορίων του οικονομικού fair play.

Είναι η δεύτερη φορά που η Μπρέντφορντ κάνει προσφορά αυτό το καλοκαίρι, με μια προσφορά 30 εκατομμυρίων λιρών να έχει απορριφθεί στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Αυτή η τελευταία προσφορά απορρίφθηκε επίσης γρήγορα.

Η Άστον Βίλα είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον νωρίτερα το καλοκαίρι, αλλά αυτό έχει ατονήσει μετά την απόκτηση του Μούσα Ντιαμπί ύψους 50 εκατομμυρίων λιρών από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η Τότεναμ είναι επίσης κατανοητό ότι παρακολουθεί προσεκτικά την κατάσταση του Τζόνσον, αλλά μόνο η Μπρέντφορντ έχει καταθέσει μια σημαντική πρόταση στο τραπέζι, με τον Τόμας Φρανκ να παραμένει μεγάλος θαυμαστής του 22χρονου.

Ο Τζόνσον είναι αυτή τη στιγμή εκτός δράσης με τραυματισμό στον αστράγαλο, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, καθώς η Φόρεστ συνεχίζει την προετοιμασία της για μια δεύτερη σεζόν στην πρώτη κατηγορία.

Η Φόρεστ ξόδεψε 15 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τον Αντονί Ελάνγκα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο εξτρέμ έκανε το ντεμπούτο του σε φιλικό εναντίον της Λιντς, όπου είχε θετική απόδοση αφού ήρθε από τον πάγκο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα