Μίλαν: Θέλει να σμίξει με τον Ντζέκο στην Φενέρμπαχτσε ο Κρούνιτς

Η σημερινή ημέρα ήταν μια μέρα έκπληξη όσον αφορά τις εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Ράντε Κρούνιτς και φαίνεται ότι πιέζει για να φύγει από την Μίλαν.

Το Calciomercato.com γράφει ότι μετά την πώληση του Σάντρο Τονάλι στη Νιούκαστλ, στην Μίλαν εργάζονται για περισσότερες αποχωρήσεις, όπως ο Φοντέ Μπαλό-Τουρέ και ο Σαρλ Ντε Κετελαίρ.

Ωστόσο, η κατάσταση του Ράντε Κρούνιτς πρέπει να παρακολουθείται προσεκτικά, αφού τις τελευταίες ώρες έφτασε επίσημη πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε, όπου αγωνίζεται ο φίλος και συμπατριώτης του Εντίν Ντζέκο.

Ο Πιόλι θεωρεί τον Κρούνιτς έναν χρήσιμο μπαλαντέρ στη μεσαία γραμμή, δεδομένης της ικανότητάς του να καταλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς ρόλους, αλλά αν έρθει μια προσφορά 15 εκατ. ευρώ ή και παραπάνω, τότε η διοίκηση θα μπορούσε να αποφασίσει να τον πουλήσει.

Ο πρώην παίκτης της Έμπολι - ο οποίος θα κλείσει τα 30 στις 7 Οκτωβρίου - έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 αξίας περίπου 1,2 εκατ. ευρώ καθαρά ανά σεζόν. Το δημοσίευμα συνεχίζει επιβεβαιώνοντας τις προηγούμενες αδιακρισίες από την Τουρκία που ανέφεραν ότι ο Κρούνιτς θέλει την πώληση, πιέζει για τη μεταγραφή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα