Μπάγερν για Μανέ: «Αβάσιμες οι κατηγορίες για ρατσισμό»

Η Μπάγερν απάντησε στις κατηγορίες του ατζέντη του Σαντιό Μανέ περί ρατσισμού.

Στην Αλ Νασρ συνεχίζει την καριέρα του ο Σαντιό Μανέ, αφού δεν κατάφερε να… κολλήσει με τη Μπάγερν Μονάχου. Οι δηλώσεις του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Μπακαρί Σισέ άναψαν «φωτιές».

Συγκεκριμένα ο μάνατζερ του παίκτη κατηγόρησε τη Μπάγερν για ρατσιστική στάση τονίζοντας: «Εάν το χρώμα του Σάντιο Μανέ πείραξε τον Σανέ, επίσης πείραξε τους διοικούντες την Μπάγερν. Δεν κατάλαβαν γιατί θα έπρεπε να πληρώσουν αυτά τα χρήματα για εκείνον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μπάγερν από την πλευρά της τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα τονίζοντας: «Ολοκληρώσαμε το συμβόλαιό μας με τον Σάντιο Μανέ με κοινή απόφαση. Οι κατηγορίες για ρατσισμό, όπως δημιουργήθηκαν από τον εκπρόσωπο του Μανέ είναι αβάσιμες. Ο Τόμας Τούχελ ποτέ δεν είπε στον Σαντιό Μανέ ότι δεν μπορεί να παίξει μαζί του. Η Μπάγερν εκτίμησε τον Μανέ και ως πρόσωπο και ως ποδοσφαιριστή.

Δυστυχώς οι κοινοί μας στόχοι, οι οποίοι τέθηκαν όταν υπογράψαμε, δεν ικανοποιήθηκαν. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε στον Σαντιό όλα τα καλύτερα και επιτυχία στη νέα του ομάδα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα