Στη Μαγιόρκα ο Νταρντέρ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό

Ο Σέρχι Νταρντέρ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαγιόρκα με την οποία έδωσε τα χέρια η Εσπανιόλ στα 8 εκατ. ευρώ.

Ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν ο Σέρχι Νταρντέρ. Το όνομα του ήταν γι' αρκετές ημέρες στην επικαιρότητα με τους Πειραιώτες να προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον παίκτη της Εσπανιόλ.

Τελικά ο ποδοσφαιριστής καταλήγει στη Μαγιόρκα, η οποία επίσης ασχολούνταν με την περίπτωση του γι' αρκετά μεγάλο διάστημα και κατάφερε να τα βρει με την Εσπανιόλ. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ισπανία η συμφωνία των δύο πλευρών είναι οριστική.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται στο νησί ο Νταρντέρ προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του με τη Μαγιόρκα, το οποίο αναμένεται να είναι διάρκειας τεσσάρων ετών. Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει στα 8 εκατ. ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ με τα μπόνους επίτευξης που έχουν μπει στη συμφωνία.

Ο Νταρντέρ γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μαγιόρκα, ενώ οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστής θα είναι στα 3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Στο νησί υπάρχει πίστη ότι θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της ομάδας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα