Coppa Italia: Διπλό η Τσιταντέλα στο Έμπολι, περίπατο η Πάρμα στο Μπάρι

Η πρώτη έκπληξη στην φάση των «64» του κυπέλλου Ιταλίας καταγράφηκε στο Έμπολι, όπου η δεύτερης κατηγορίας Τσιταντέλα νίκησε την τοπική ομάδα με 2-1. Η Πάρμα έκανε περίπατο στο Μπάρι (0-3), εύκολα η Βερόνα την Άσκολι (3-1)

Η πρώτη έκπληξη στο Coppa Italia στην φάση των «64» καταγράφηκε στο Έμπολι, όπου η τοπική ομάδα που συμμετέχει στο Καμπιονάτο, αποκλείστηκε από την Τσιταντέλα δεύτερης κατηγορίας με 2-1. Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν ο Αματούσι στο 61’ και ο Μαγκράσι στο 80’, και έτσι πήγε στράφι το γκολ του Καπούτο στο 8’.

Αντίθετα, η Βερόνα ήταν στιβαρή και αποφασιστική και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην δεύτερης κατηγορίας Άσκολι την οποία νίκησε με 3-1. Τα γκολ για την Ελλάς Ο Εμπουλά ο Νταβίντοβιτς και ο Ντζούριτς (47’), ενώ για την Άσκολι σκόραρε ο Φορτέ (39’).

Σε αναμέτρηση ομάδων δεύτερης κατηγορίας, η Πάρμα έκανε περίπατο στο Μπάρι (0-3). Κυρίαρχοι οι φιλοξενούμενοι έκαναν πάρτι στον νότο με γκολ που πέτυχαν οι Μπενέντιζακ (7’), Μπονί (34’) και Μαν (75’) και πέρασαν στους «32» του Coppa Italia.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα