Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αφήνει εκτός ομάδας τον Γκρίνγουντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να πήρε την απόφαση να αφήσει οριστικά εκτός ομάδας τον Μέισον Γκρίνγουντ, μετά τις οργισμένες αντιδράσεις στο εσωτερικό του αγγλικού συλλόγου.

Μία νέα ομάδα θα κληθεί – όπως φαίνεται – να αναζητήσει ο Μέισον Γκρίνγουντ για να συνεχίσει την καριέρα του, παρά τις φήμες που ήθελαν το σύλλογο να εξετάζει το ενδεχόμενο να τον επαναφέρει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Άγγλος επιθετικός είχε κατηγορηθεί από τη σύντροφό του τον Γενάρη του 2022 για βιασμό και βιαιοπραγία και παρότι προφυλακίστηκε εν τούτοις τον περασμένο Φλεβάρη οι κατηγορίες αποσύρθηκαν και το ζευγάρι απέκτησε πρόσφατα ένα παιδί.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, πρόθεση της Γιουνάιτεντ ήταν να επιστρέψει στη δράση ο ποδοσφαιριστής, αλλά οι οργισμένες αντιδράσεις τόσο των υπαλλήλων της ομάδας αλλά και των ποδοσφαιριστριών της ομάδας γυναικών του συλλόγου, φαίνεται τελικά ότι ανέτρεψαν τα σχέδια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφάσισαν να αφήσουν οριστικά εκτός ομάδας τον Γκρίνγουντ, ο οποίος καλείται πλέον να βρει νέα ποδοσφαιριστή «στέγη» για τη νέα σεζόν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα