Ολυμπιακός: Φεύγει για Μπασάκσεχιρ ο Ουσεϊνού Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα θα παραχωρηθεί στην Μπασακσεχίρ από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε Τούρκος δημοσιογράφος και επιβεβαιώνονται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Η Μπασακσεχίρ θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ουσεϊνού Μπα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία και οι οποίες επιβεβαιώνονται και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Όπως ανέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα για την παραχώρηση του Σενεγαλέζου αμυντικού, χωρίς να διευκρίνιζε αν θα πρόκειται για δανεισμό ή πώληση.

Ο Μπα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το 2019, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 113 συμμετοχές και 1 γκολ, θα παραχωρηθεί τελικά με τη μορφή δανεισμού, καθώς το συμβόλαιό του δεν εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, παρότι ήταν αυτή η αρχική πληροφόρηση. Θυμίζουμε ότι πριν από τρία χρόνια είχε ανανεώσει έως το 2024, αλλά είχε γίνει νέα αναπροσαρμογή.

Δανεικός λοιπόν φεύγει ο Μπα από τον Πειραιά με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, με την Μπασάκσεχιρ να έχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα