Άιντραχτ: Ο Κολό Μουανί πιέζει για μεταγραφή στην Παρί

Ο Ραντάλ Κολό Μουανί απέχει από τις προπονήσεις της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πιέζει το σύλλογο για μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ό,τι περνά από το χέρι του κάνει ο Ραντάλ Κολό Μουανί προκειμένου να αποχωρήσει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αυτό το καλοκαίρι και να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Γάλλος επιθετικός αποφάσισε να απέχει από τις προπονήσεις των «αετών», με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή για το αυριανό (31/8) παιχνίδι με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας στα πλέι - οφ του Conference League.

«Ο λόγος τον οποίο επικαλέστηκε για την απουσία του, είναι η επιθυμία του να μεταγραφεί σε άλλο σύλλογο, πριν τη λήξη του μεταγραφικού παραθύρου την Παρασκευή», ανέφερε ο γερμανικός σύλλογος για την υπόθεση, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μάρκους Κρέσε, τόνισε:

«Γνωρίζαμε έναν διαφορετικό Ραντάλ και ξέραμε τον αληθινό χαρακτήρα του. Συμβαίνουν πολλά γύρω του αυτή τη στιγμή που τον οδήγησαν σε αυτή την αντίδραση, η οποία είναι λανθασμένη, όπως ξεκαθαρίσαμε στον ίδιο και το περιβάλλον του.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο για εμάς είναι ότι η συμπεριφορά αυτή δεν πρόκειται να επηρεάσει σε τίποτα τη δραστηριότητά μας στη μεταγραφική αγορά. Σε τελική ανάλυση, εμείς αποφασίζουμε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα