Επίσημο: Δανεικός στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Άμραμπατ 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε δικό της τον Σοφιάν Άμραμπατ με την μορφή δανεισμού για μια σεζόν.

Ο Σοφιάν Άμραμπατ υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 27χρονος μέσος της Φιορεντίνα μετακομίζει στην ομάδα της Premier League με την μορφή δανεισμού για όλη την σεζόν και με οψιόν αγοράς.

Με την κίνηση αυτή η Γιουνάιτεντ θα πληρώσει αρχικά 10 εκατ. ευρώ ως ενοίκιο με οψιόν αγοράς 20 εκατ. ευρώ και επιπλέον 5 εκατ. ευρώ σε μπόνους. Ο σύλλογος του «Όλντ Τράφορντ» αναμένεται να καλύψει το σύνολο των αποδοχών για την διάρκεια του δανεισμού.

Μιλώντας για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο 27χρονος Μαροκινός αμυντικός χαφ δήλωσε πως:

«Είναι τεράστια τιμή να γίνω παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έπρεπε να κάνω υπομονή για αυτή τη στιγμή, αλλά είμαι κάποιος που ακούει πάντα την καρδιά του και τώρα εκπροσωπώ τον σύλλογο των ονείρων μου. Είμαι ένας παθιασμένος παίκτης, θέλω να μεταφέρω αυτή την ενέργεια στην ομάδα και θα βάζω τα πάντα σε κάθε μου ενέργεια για την ομάδα.

Ξέρω ακριβώς πώς αρέσει στον Έρικ τεν Χάαχ να δουλεύει και τι χρειάζεται από τους παίκτες του. Η προπόνηση και η καθοδήγησή του με ανέδειξε τόσο πολύ ως παίκτη νωρίτερα στην καριέρα μου- ξέρω ότι θα με βοηθήσει να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να είναι επιτυχημένη αυτή τη σεζόν» .


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα