Μπορδαλάς: «Θέλουμε να βοηθήσουμε τον Γκρινγουντ»

Ο προπονητής της Χετάφε υπερασπίζεται την απόφαση να αποκτήσει τον Μέισον Γκρίνγουντ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο προπονητής της Χετάφε, Χοσέ Μπορδαλάς, δηλώνει ότι ο σύλλογος θέλει να «βοηθήσει» τον Μέισον Γκρίνγουντ, αφού ο ισπανικός σύλλογος απέκτησε τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως δανεικό.

Ο Γκρίνγουντ ήταν αντικείμενο εσωτερικής έρευνας από την Γιουνάιτεντ από τον Φεβρουάριο, όταν η βρετανική Εισαγγελία του Στέμματος (CPS) διέκοψε την υπόθεση εναντίον του για απόπειρα βιασμού, επίθεση και εξαναγκαστικό έλεγχο. Ο ίδιος αρνήθηκε όλα τα φερόμενα ως αδικήματα.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την υπογραφή της συμφωνίας με τον επιθετικό, ο Μπορδαλάς δήλωσε «Είναι πολύ λεπτή η κατάσταση για να ευτελίσουμε αυτό το θέμα. Όλοι γνωρίζουν τι συνέβη και λήφθηκαν τα κατάλληλα μέτρα. Όλοι γνωρίζουν πώς τελείωσε- με μια μη καταδίκη.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλού επιπέδου και έρχεται στη Χετάφε με τεράστιο ενθουσιασμό. Από την πλευρά μας, θέλουμε να τον βοηθήσουμε

Έχω ήδη πει στον συνεργάτη μου αυτό που έπρεπε να του πω. Μπορώ να μιλήσω μόνο για το ποδόσφαιρο. Όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες που έχει, είναι ένα πολύ νέο παιδί. Λόγω των δυνατοτήτων που έχει, αν βελτιώσει το ποδόσφαιρό του, μπορεί να βελτιωθεί.

Μιλήσαμε μαζί του και ήθελε να βελτιώσει την κατάστασή του και μπορούμε να τον βοηθήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα