Περέιρα: «Έλλειψη παιδείας στη Βραζιλία»

Ο Βίτορ Περέιρα μίλησε για την παραμονή του και όσα είπε θα συζητηθούν αρκετά τις επόμενες ημέρες.

Ο Βίτορ Περέιρα είναι γνωστό ότι δεν μασάει τα λόγια του και γι' ακόμα μία φορά οι ατάκες του θα συζητηθούν και μάλιστα αρκετά. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε την παραμονή του στη Βραζιλία τονίζοντας πως το μορφωτικό επίπεδο είναι χαμηλό.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Βίτορ Περέιρα:

«Αυτό που μου άρεσε λιγότερο ήταν η έλλειψη παιδείας, η πολλή έλλειψη εκπαίδευσης. Δεν επισημαίνω συγκεκριμένα το Α, το Β ή το Γ, είναι μια γενική έλλειψη παιδείας. Πρέπει να έχεις το στομάχι για να το αντέξεις. Η έλλειψη παιδείας είναι σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, μερικές φορές ξεπερνά το όριο, το συναίσθημα ξεπερνά το όριο των λέξεων. Λένε πράγματα που εμείς εδώ δεν είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε... Εκεί μπορεί να είναι φυσιολογικό, το οποίο έχω ήδη συνειδητοποιήσει ότι είναι λίγο πολιτισμικό. Τώρα, για εμάς είναι λίγο δύσκολο.

Στη Βραζιλία είναι δύσκολο να σταθεροποιηθεί ένα έργο. Τα πλάνα είναι μέχρι την επόμενη νίκη και ακόμη και μετά από μια νίκη τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Η Βραζιλία είναι πολύ συναίσθημα, πρέπει να πάτε εκεί για να κατανοήσετε τη δυσκολία, το πλαίσιο. Πιστεύουμε ότι εμείς προετοιμαζόμαστε εδώ προπονώντας την Πόρτο, τη Φενέρμπαχτσε, τον Ολυμπιακό, αλλά στη Βραζιλία, συναισθηματικά και ελλείψει ορθολογισμού, ή παίρνεις αποτελέσματα ή το έργο έχει τελειώσει».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα