Μίλαν: Με νέα διάταξη και έξι αλλαγές κόντρα στην Βερόνα

Η Μίλαν αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (23/9, 16:00) την Ελλάς Βερόνα στο Σαν Σίρο και ο Στέφανο Πιόλι αναμένεται να κάνει έξι αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Επίσης, αναμένεται να αλλάξει και τον σχηματισμό των «ροσονέρι».

Η Μίλαν χρησιμοποιούσε τον σχηματισμό 4-3-3 στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, αλλά ο Στέφανο Πιόλι θα χρησιμοποιήσει τώρα ένα 3-4-3, σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport και το Sky Italia. Επιπλέον, θα κάνει έξι αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι της Νιούκαστλ.

Οι Μάρκο Σπορτιέλο και Σιμόν Κχιάερ είναι τα νέα πρόσωπα στην άμυνα, ενώ οι Γιούνους Μούσα και Αλεσάντρο Φλορέντσι θα είναι οι ακραίοι μπακ. Ο Ράντε Κρούνιτς θα διατηρήσει τη θέση του στο κέντρο και θα συνεργαστεί με τον Τιχιάνι Ράιντερς.

Επιπλέον, ο Κρίστιαν Πούλισικ θα πάρει ξανά τη θέση του στο δεξί άκρο, αφού την προηγούμενη φορά έμεινε στον πάγκο. Θα μπορούσαν να υπάρξουν ακόμη και επτά αλλαγές, καθώς ο Νόακ Οκαφόρ εξακολουθεί να διεκδικεί μια θέση, παλεύοντας με τον Ολιβιέ Ζιρού.

Πιθανή ενδεκάδα της Μίλαν (3-4-3): Σπορτιέλο, Τιαό, Κχιάερ, Τομόρι, Μούσα, Κρούνιτς, Ράιντερς, Φλορέντσι, Πούλισικ, Ζιρού(Οκαφόρ), Λεάο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα