Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ θα μπορούσε να έχει πετύχει ήδη 15 γκολ»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αστειεύτηκε ότι οι χαμένες ευκαιρίες του Έρλινγκ Χάαλαντ τον έχουν κάνει να χάσει τον ύπνο του.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφερόμενος στον Έρλινγκ Χάαλαντ είπε ότι ο Νορβηγός επιθετικός θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα γκολ και αστειευόμενος μάλιστα ότι έχει χάσει τον ύπνο με τις ευκαιρίες που έχει χάσει ο παίκτης του.

Ο Χάαλαντ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε οκτώ παιχνίδια και έχει βρει δίχτυα επτά φορές. Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως ο Νορβηγός θα μπορούσε να είχε πετύχει διπλάσιο αριθμό τερμάτων με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Αστειευόμενος μάλιστα, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι οι χαμένες ευκαιρίες του άσου της Μάντσεστερ Σίτι το έχουν κάνει να χάσει τον ύπνο του.

«Είχε απίστευτες ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει 14 ή 15 γκολ. Αυτό σημαίνει ότι παίζουμε καλά. Πάντα έχω την αίσθηση ότι η ομάδα τα πάει αρκετά καλά με βάση τον αριθμό των ευκαιριών που έχει ο Έρλινγκ.

Όταν δεν έχει συμμετοχή σε ευκαιρίες, κάτι δεν πάει καλά με την κατάσταση και τη δυναμική μας. Δεν μπορώ να κοιμηθώ με τις ευκαιρίες που έχασε.

Η συμβουλή μου είναι να μην επικρίνετε πολύ τον Έρλινγκ. Να κρίνετε τον μπακ, τον κεντρικό αμυντικό ή τον προπονητή, αλλά ποτέ τον επιθετικό που βάζει γκολ γιατί θα το κάνει και τότε θα βρεθείς σε μια θέση που πρέπει να του ζητήσεις συγγνώμη».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα