Καρίμ Μπενζεμά: Γερουσιάστρια ζήτησε την αφαίρεση της γαλλικής του υπηκοότητας

Την αφαίρεση της γαλλικής υπηκοότητας και της Χρύσης Μπάλας ζήτησε για τον Καρίμ Μπενζεμά η γερουσιάστρια Βαλερί Μπογιέ.

Διαστάσεις παίρνει το θέμα του Καρίμ Μπενζεμά στη Γαλλία και οι φημολογούμενες σχέσεις του με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Μετά τις κατηγορίες του Γάλλου υπουργού εξωτερικών σειρά πήρε και η γερουσιάστρια, Βαλερί Μπογιέ, η οποία με επίσημη επιστολή της ζητάει την αφαίρεση της γαλλικής υπηκοότητας από τον Μπενζεμά, ενώ φτάνει στο σημείο να ζητήσει να του αφαιρεθεί και το βραβείο της Χρυσής Μπάλας.

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε κάποιον με διπλή υπηκοότητα να προδώσει τη χώρα μας με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην επιστολή της.

Να σημειωθεί πως το όλο ζήτημα ξεκίνησε από την προσευχή που ανάρτησε στα social media ο Γάλλος σούπερ σταρ, παίρνοντας ανοιχτά θέση υπέρ του λαού της Παλαιστίνης.

«Όλες οι προσευχές μας για τους κατοίκους της Γάζας, που είναι και πάλι θύματα αυτών των άδικων βομβαρδισμών, που δεν λυπούνται ούτε γυναίκες ούτε παιδιά», είχε γράψει χαρακτηριστικά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα