Στην αντεπίθεση με μηνύσεις ο Μπενζεμά

Από το περιβάλλον του Καρίμ Μπενζεμά προαναγγέλθηκε νομική αντίδραση του Γάλλου άσου κατά του Υπουργού Εσωτερικών της χώρας.

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Γάλλου Υπουργού Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν ότι ο Καρίμ Μπενζεμά σχετίζεται με οργάνωση που θεωρείται τρομοκρατική στη Γαλλία. Για να ακολουθήσει η προτροπή της Γαλλίδας γερουσιάστριας Βαλερί Μπογέ να αφαιρεθεί η υπηκοότητα και η... Χρυσή Μπάλα από τον Μπενζεμά εάν αποδειχτεί σχέση του με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Από την πλευρά του διεθνούς Γάλλου επιθετικού δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση, όμως από το περιβάλλον του υπήρξε η διαρροή πως προτίθεται να απαντήσει με μηνύσεις σε βάρος του Υπουργού.

«Εξετάζουμε τις νομικές διαδικασίες κατά του υπουργού κατ' εφαρμογή, για παράδειγμα, του νόμου για τη χειραγώγηση πληροφοριών υπέρ της κυβέρνησης και για συκοφαντική δυσφήμιση ή και δημόσια προσβολή, επειδή αυτός ο ανύπαρκτος δεσμός με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, που όπως λέει είναι διαβόητος, παρουσιάζεται προφανώς ως υποτιμητικός. Δεν είναι αποδεκτό για όσους κυβερνούν να πιστεύουν ότι είναι εξουσιοδοτημένοι να κάνουν οτιδήποτε από καθαρό οπορτουνισμό», αναφέρεται σε σχετική τοποθέτηση προφανώς από νομικό εκπρόσωπο του παίκτη, με βάση το ύφος της διαρροής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα