Αζάρ: «Τώρα η ζωή μου είναι τέλεια»

Ο Έντεν Αζάρ ξεκαθάρισε ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση σε ηλικία 32 ετών.

Κάθε άλλο παρά μετανιωμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Έντεν Αζάρ για την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση σε ηλικία 32 ετών.

Ο Βέλγος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι και παρά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του για να συνεχίσει την πορεία του στο άθλημα, εν τούτοις επέλεξε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

«Τώρα η ζωή μου είναι τέλεια και μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση να σταματήσω και δεν μετανιώνω. Είμαι με την οικογένειά μου και απολαμβάνω τις στιγμές με τα παιδιά μου. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά είμαι καλά με τον εαυτό μου, νιώθω ευτυχισμένος», επεσήμανε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν μου άρεσε πλέον η προπόνηση και δεν ήθελα να πάω να παίξω κάπου μόνο για τα χρήματα. Η αποχώρηση από το ποδόσφαιρο ήταν η πιο λογική επιλογή. Δεν μου λείπει το ποδόσφαιρο. Πάντα έλεγα ότι θα αποσυρθώ όταν σταματήσω να διασκεδάζω. Συνεχίζω να βλέπω ποδόσφαιρο στην τηλεόραση όταν μπορώ, αλλά πλέον κάνω και άλλα πράγματα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα