EFL Cup: Άγριο «ξέσπασμα» της Γουέστ Χαμ 3-1 επί της Άρσεναλ!

Η Γουέστ Χαμ επέστρεψε εμφατικά στις επιτυχίες περνώντας στα προημιτελικά του EFL Cup με 3-1 επί της αγνώριστης Άρσεναλ! 

Μετά από τρεις ήττες στη σειρά (Αστον Βίλα, Ολυμπιακό και Έβερτον) η Γουέστ Χαμ γύρισε στις επιτυχίες με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Διέλυσε στο London Stadium (όπου σε μία εβδομάδα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για το Europa League) την Άρσεναλ με 3-1 και προκρίθηκε πανηγυρικά στην προημιτελική φάση του EFL Cup.

Με βασικό τον εξαιρετικό Ντίνο Μαυροπάνο (απέναντι στην παλιά ομάδα του στην Αγγλία) η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στο 16' με αυτογκόλ του Μπεν Γουάιτ, ενώ πέτυχε δεύτερο τέρμα με ωραίο σουτ του Μοχάμεντ Κούντους στο 50'. Κι ενώ ο Αρτέτα προσπαθούσε με αλλαγές να κάνει την ομάδα του να αντιδράσει, ο Ντέιβιντ Μόγες είδε τη δική του να βάζει και τρίτο τέρμα με τον Τζάροντ Μπόουεν στο 60'. Η Άρσεναλ απλώς μείωσε στο 90'+6' με σουτ του Οντεγκαρντ.

Όμορφη στιγμή όταν ο Ντέκλαν Ράις μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή για την Άρσεναλ και αποθεώθηκε από τους φίλους της επί σειρά ετών πρώην ομάδας του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα