Βραζιλία: Στο επίκεντρο σκανδάλου ο Ριβάλντο και η αδερφή του Νεϊμάρ

Ο Ριβάλντο, όπως επίσης και η αδερφή του Νεϊμάρ, Ραφαέλα Σάντος, εμφανίζονται σε δημοσιεύματα ύποπτοι για χρηματοδότηση της απόπειρας πραξικοπήματος που σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στη Βραζιλία.

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στη Βραζιλία οι αποκαλύψεις για την απόπειρα πραξικοπήματος που σημειώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, αφού δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στη λίστα των υπόπτων είναι ο παλαίμαχος επιθετικός Ριβάλντο, όπως επίσης και η αδερφή του Νεϊμάρ, Ραφαέλα Σάντος.

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό «Veja», η Ραφαέλα Σάντος φέρεται να βρίσκεται σε μία λίστα υποστηρικτών του πρώην Προέδρου της χώρας, του εθνικιστή Ζαΐρ Μπολσονάρο, που είχαν συμβάλει στη χρηματοδότηση της απόπειρας πραξικοπήματος, τη στιγμή βέβαια που η ίδια αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξή της σε αντιδημοκρατικές ενέργειες.

«Η Ραφαέλα δεν γνωρίζει τα άτομα που ερευνώνται, δεν έκανε ποτέ μεταφορά ή δωρεά και απορρίπτει κατηγορηματικά τη σύνδεση του ονόματός της με την υπόθεση», αναφέρει το γραφείο Τύπου που εκπροσωπεί την 27χρονη.

Δεν είναι όμως μόνο η αδερφή του Νεϊμάρ που βρέθηκε στο επίκεντρο, αφού ύποπτος στην υπόθεση περί χρηματοδότησης του κινήματος απόπειρας πραξικοπήματος παρουσιάζεται και ο Ριβάλντο, που κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνίστηκε και στη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα