Τρίπιερ σε οπαδό της Νιουκάστλ: «Δεν τα δίνουμε όλα;»

Ο Κίεραν Τρίπιερ μίλησε για την αντιπαράθεση με τους οπαδούς της Νιούκαστλ.

Ο Κίεραν Τρίπιερ τόνισε την προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα του κατά τη διάρκεια μιας αντιπαράθεσης με έναν οπαδό της Νιουκάστλ μετά την ήττα του Σαββάτου στο Μπόρνμουθ.

Ο Άγγλος μπακ πλησίασε τους οπαδούς της Νιουκάστλ μετά την ήττα με 2-0 στο Vitality Stadium και είχε έντονη λογομαχία με έναν οπαδό πριν απομακρυνθεί από τον συμπαίκτη του Ζοέλινγκτον.

Ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον 33χρονο αμυντικό να λέει: «Λέτε ότι τα παιδιά δεν τα δίνουν όλα. Πόσους τραυματισμούς έχουμε;»

Ο Τρίπιερ χαρακτήρισε την αντιπαράθεση ως «κουβέντα» και ζήτησε προοπτική μετά την ήττα.

«Οι οπαδοί είναι συναισθηματικά φορτισμένοι, φυσικά και είναι», δήλωσε ο Τρίπιερ στο Sky Sports. «Έχουν ταξιδέψει από πολύ μακριά. Όλοι ξοδεύουν πολλά χρήματα για να έρθουν να μας δουν και μόλις είχα μια κουβέντα με έναν από αυτούς, λέγοντας απλά ότι δίνουμε τα πάντα.

Φυσικά δεν υπάρχει λόγος πανικού, αυτό έλεγα. Είμαστε ακόμα σε καλή θέση στο πρωτάθλημα, στο Champions League - είμαστε ακόμα σε αυτό - στα προημιτελικά του Carabao Cup, δεν υπάρχει λόγος πανικού.

Εντάξει, ηττηθήκαμε και ζητάμε συγγνώμη για αυτό το αποτέλεσμα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά τα δίνουν όλα. Εμείς δίνουμε ακόμα περισσότερα κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Ο Έντι Χάουι αναγνώρισε ότι τα συναισθήματα ήταν έντονα μετά την ήττα, αλλά δήλωσε ότι δεν υπήρχαν «προβλήματα» μετά το περιστατικό.

«Ο Κίεραν είναι μια χαρά», είπε. «Τα συναισθήματα είναι υψηλά, όλοι νιώθουμε λίγο συναισθηματικά μετά από αυτό από τη δική μας πλευρά, αλλά δεν υπάρχουν προβλήματα. Ευχαριστούμε όλους τους φιλοξενούμενους υποστηρικτές μας και τους εκτιμούμε πολύ. Θα ήταν δύσκολο γι' αυτούς να το παρακολουθήσουν σήμερα».

Δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τον Ντομινίκ Σολάνκε έστειλαν στην ήττα μια εξαντλημένη Νιούκαστλ.

Η ομάδα του Χάουι δεν είχε στη διάθεσή της τους Κάλουμ Γουίλσον, Ματ Τάργκετ, Νταν Μπερν, Χάρβεϊ Μπαρνς, Τζέικομπ Μέρφι, Έλιοτ Άντερσον, Σβεν Μπότμαν, Αλεξάντερ Ίσακ και Χαβιέρ Μανκίγιο λόγω τραυματισμού, ενώ ο Μιγκέλ Αλμιρόν αποχώρησε μετά από μισή ώρα με πρόβλημα στον προσαγωγό. Ο Μπρούνο Γκιμαράες και ο Σάντρο Τονάλι έλειπαν επίσης λόγω τιμωρίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα