Μαρσέλο: «Είχα μιλήσει με τον Κριστιάνο για τη Σαουδική Αραβία»

Ο Μαρσέλο μίλησε για την πρόταση που του είχε κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό.

Πριν λίγες ημέρες πρόσθεσε ακόμα ένα τρόπαιο στην ήδη πλούσια συλλογή του. Ο λόγος για τον Μαρσέλο, ο οποίος κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες με τη Φλουμινένσε και έφτασε τα 28 τρόπαια σε μία καριέρα σαν παραμύθι.

Ο 35χρονος μπακ πέρσι τέτοια εποχή φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά μετά το διαζύγιο με την ομάδα του Πειραιά αποφάσισε να επιστρέψει στη «Φλου» και στην πατρίδα του κάτι που το ήθελε πολύ και ο ίδιος.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε πως μετά την αποχώρηση του από την ομάδα του Πειραιά μίλησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος του πρότεινε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

«Με τον Κριστιάνο μιλήσαμε για τη Σαουδική Αραβία μετά την αποχώρηση μου από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά από τον Ολυμπιακό. Είχα αρκετές προσφορές, αλλά έπρεπε να επιστρέψω εδώ, στη Βραζιλία, στις ρίζες μου. Κάτι μου είπε ότι έπρεπε να επιστρέψω», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρσέλο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα