Έρευνα για παράνομο στοιχηματισμό και στον Φλορέντσι!

Το όνομα του Αλεσάντρο Φλορέντσι ενεπλάκη στο σκάνδαλο στοιχηματισμού που ταλανίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα με τις άρχες της γείτονος να ανοίγουν έρευνα.

Ένας ακόμη Ιταλός ποδοσφαιριστής εμφανίζεται να είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο στοιχηματισμού το οποίο αμαυρώνει το κάλτσιο.

Τη στιγμή που οι Σάντρο Τονάλι - Νικολό Φατζόλι τιμωρήθηκαν με πολύμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα και ο Νικολό Τζανιόλο ερευνάται ακόμα από τις Αρχές, ένα νέο όνομα βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ιταλικό «AGI» πρόκειται για τον δεξί μπακ της Μίλαν, Αλεσάντρο Φλορέντσι, ο οποίος ενημερώθηκε από την Αστυνομία πως ερευνάται επίσημα για παράνομο στοιχηματισμό!

Σε αντίθεση πάντως με τις περιπτώσεις των Τονάλι και Φατζόλι, οι έρευνες για τη δική του υπόθεση αφορούν το ποντάρισμα σε τυχερά παιχνίδια κι όχι σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Αν και οι ποδοσφαιριστές απαγορεύεται ρητά να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε μορφή τζόγου, τα τυχερά παιχνίδια συνοδεύονται από μικρότερη ποινή σε σχέση με στοιχήματα σε αγώνες.

Σε κάθε περίπτωση ο Φλορέντσι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες στο Τορίνο προκειμένου να δώσει κατάθεση για την υπόθεση.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα