Μονπελιέ - Κλερμόν 1-1: Το «έσωσε» στο τέλος

Αν και με δέκα παίκτες η Μονπελιέ κατάφερε να ισοφαρίσει την Κλερμόν (1-1) και να πάρει τον βαθμό στο ματς που έγινε από την αρχή κατόπιν απόφασης των γαλλικών αρχών μετά τη διακοπή λόγω ρίψης κροτίδας. 

Η Μονπελιέ νικούσε με 4-2 την Κλερμόν όταν στο 90' οπαδός της πέταξε κροτίδα που τραυμάτισε τον γκολκίπερ της αντίπαλης ομάδας. Η απόφαση των γαλλικών αθλητικών αρχών μετά τη διακοπή της αναμέτρησης ήταν η τιμωρία της Μονπελιέ με αφαίρεση βαθμού και η επανάληψη του αγώνα από την αρχή.

Απόψε (29/11) η Μονπελιέ έχασε την ευκαιρία να «ρεφάρει» και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, καθώς η Κλερμόν άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ με τον Γκοναλόνς και χρειάστηκε ένα πέναλτι του Σαβανιέ στο 87' για το τελικό 1-1.

Το έργο της Μονπελιέ έγινε πιο δύσκολο όταν αποβλήθηκε στο 28' ο Ντερ Ζακαριάν με απευθείας κόκκινη, συνέχισε να υπερέχει και εν τέλει δικαιώθηκε με την ισοφάριση.

Έτσι η Μονπελιέ βρίσκεται στη 13η θέση με 13 βαθμούς, ενώ η Κλερμόν με 10 βαθμούς παραμένει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη (προτελευταία, πάνω μόνο από την Λιόν).

Η Μονπελιέ πριν από το περιστατικό με τη διακοπή του αγώνα και την ποινή που της επιβλήθηκε ήταν κοντά στις θέσεις της Ευρώπης, αλλά τώρα θα παλέψει για την παραμονή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα