Λίβερπουλ: «Έδεσε» με πολετές συμβόλαιο τον ταλαντούχο Μπράντλεϊ

Ο 20χρονος Κόνορ Μπράντλεϊ υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με την Λίβερπουλ.

Ο Κόνορ Μπράντλεϊ έβαλε το στυλό στα χαρτιά της συμφωνίας για να επεκτείνει περαιτέρω την θητεία του στην Λίβερπουλ, την ομάδα που βρίσκεται από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Αφού πέρασε από τις τάξεις της Ακαδημίας, ο διεθνής Βορειοϊρλανδός έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία εναντίον της Νόριτς στο Carabao Cup τον Σεπτέμβριο του 2021 και έχει συνολικά έξι αγωνιστικές συμμετοχές με τους «κόκκινους» και έχει επιλεγεί 13 φορές από τη χώρα του.

Προηγουμένως φιναλίστ του FA Youth Cup με την U18, ο 20χρονος διεθνής αμυντικός πέρασε ολόκληρη την περίοδο 2022-23 ως δανεικός στην Μπόλτον στην League One, απολαμβάνοντας ένα εξαιρετικά επιτυχημένο διάστημα που περιελάμβανε 7 γκολ σε 53 συμμετοχές.

Ο Μπράντλεϊ βοήθησε την Μπόλτον να κατακτήσει το EFL Trophy στο Γουέμπλεϊ και επιλέχθηκε τόσο ως παίκτης της χρονιάς όσο και ως παίκτης των παικτών της χρονιάς.

Επέστρεψε στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι και, έχοντας μείνει εκτός τους πρώτους μήνες της σεζόν λόγω τραυματισμού, ο 20χρονος έκανε την επιστροφή του ως αλλαγή στη νίκη επί της ΛΑΣΚ στο EuropaLeague το βράδυ της Πέμπτης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα