Μάντσεστερ Σίτι: Δεν παίζει με Πάλας ο Χάαλαντ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δηλώνει ότι δεν περιμένει να αγωνιστεί ο επιθετικός Έρλινγκ Χάαλαντ εναντίον της Κρίσταλ Πάλας το Σαββατοκύριακο, καθώς συνεχίζει να διαχειρίζεται έναν τραυματισμό στο πόδι.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχασε τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 επί της Λούτον Τάουν την περασμένη Κυριακή με αυτό που ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλεσε «αντίδραση καταπόνησης των οστών» στο πόδι του. Στη συνέχεια, ο 23χρονος δεν ταξίδεψε με την ομάδα της Σίτι για το παιχνίδι του Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη, αν και η ομάδα του Γκουαρντιόλα είχε ήδη κερδίσει τον όμιλό της πριν από τη σέντρα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι ο Χάαλαντ λαμβάνει θεραπεία και ότι η απόφαση θα συνεχίσει να λαμβάνεται «μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα».

Η επίσκεψη της Πάλας είναι η τελευταία της Σίτι πριν αναχωρήσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στη Σαουδική Αραβία και ο Γκουαρντιόλα ελπίζει ότι ο Χάαλαντ θα είναι μέλος της αποστολής που θα ταξιδέψει για το τουρνουά.

«Έχει κάνει θεραπεία εκτός έδρας», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα. «Έφτασε σήμερα και θα δούμε - οι γιατροί θα τον δουν.

«Ελπίζω να μπορέσει να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία μετά το παιχνίδι και μετά θα δούμε αν είναι σε θέση να παίξει στο πρώτο ή στο δεύτερο παιχνίδι».

Σχετικά με το ότι ακούγεται ότι ο Χάαλαντ δεν θα παίξει εναντίον της Πάλας, ο Γκουαρντιόλα είπε: «Δεν το νομίζω».

Ερωτηθείς αν ανησυχεί για τον τραυματισμό, ο Γκουαρντιόλα είπε: «Όχι, δεν είναι δομή, είναι απλά άγχος. Μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, πρέπει να δούμε πώς αισθάνεται».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα