Serie A: Δείτε τα Highlights από τις σημερινές αναμετρήσεις

Η αυλαία άνοιξε με τη νίκη της Αταλάντα απέναντι στην Πάρμα με σκορ 3-0. Στη συνέχεια η Γιουβέντους πήρε άλλο ένα τρίποντο ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 από την Έμπολι, σε 2-1. 

Η νίκη της Αταλάντα ήρθε από... τα μετόπισθεν, αφού οι σκόρερ των 2 γκολ από τα 3 που έβαλαν συνολικά, ήρθαν από την άμυνα. Ο ΚριστιάνοΡονάλαντο με δύο γκολ στη νίκη με ανατροπή, της Γιουβέντους επί της Έμπολι, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Στο Τορίνο, η ομώνυμη ομάδα ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Φιορεντίνα.

Αταλάντα - Πάρμα 3-0

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του Ιταλικού πρωταθλήματος, η Αταλάντα νίκησε την Πάρμα με σκορ 3-0. Αυτή ήταν και η 2η συνεχόμενη ήττα για την Πάρμα στο πρωτάθλημα ωστόσο βρίσκεται αρκετά μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης αλλά άργησαν να ανοίξουν το σκορ, αφού ο πορτιέρο της Πάρμα «κατέβασε ρολά». Το σκορ άνοιξε στο 55ο λεπτό από το πόδι του Γκαλιόλο, έπειτα από σουτ του Ίλισιτς και απομάκρυνση του Σέπε. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε χάρη σε δύο εκτελέσεις κόρνερ και τους αμυντικούς. Στο 72ο λεπτό σκόραρε ο Παλομίνο, ενώ 8 λεπτά αργότερα (80'),ήταν η σειρά του Μαντσίνι να βάλει το όνομα του στο πινακάκι των σκόρερ, εξασφαλίζοντας την άνετη επικράτηση.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης Αταλάντα - Πάρμα:

Έμπολι - Γιουβέντους 1-2

Η Γιουβέντους απέδρασε από το «Κάρλο Καστελάνι» με τους 3 βαθμούς, χάρη σε δύο γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, καθώς βρήκαν τη Γιουβέντους αρκετά «ευάλωτη» μετά τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και της έβαλαν δύσκολα από το ξεκίνημα. Στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, η Έμπολι κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Καπούτο. Ο Άκουα διάνυσε περίπου 50 μέτρα για να πασάρει στον Καπούτο, δίνοντας του την ευκαιρία να ολοκληρώσει με γκολ την αντεπίθεση της ομάδας του. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει εξολοκλήρου στους φιλοξενούμενους. Ο Κριστιάνο με δύο προσωπικά τέρματα κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τους 3 βαθμούς. Ο Κριστιάνο Ρονάλαντο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 53', έκανε το 1-1 και στο 70ο λεπτό έγραψε το τελικό 2-1 με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης Έμπολι - Γιουβέντους:

Τορίνο - Φιορεντίνα 1-1

Το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης Τορίνο - Φιορεντίνα, διαφορμώθηκε στα πρώτα 13 λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μπενάσι που βρέθηκε ανενόχλητος μπροστά από την εστία της Τορίνο, έπειτα από σέντρα του Κιέζα και κόντρα στα πόδια του Ντε Σιλβέστρι. Η απάντηση ήρθε στο 13' από σουτ του Άινα, αλλά χρεώθηκε ως αυτογκόλ γιατί η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Λαφόντ προτού καταλήξει στα δίχτυα για το τελικό 1-1. Εκατέρωθεν οι ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια του παιχνιδιού αλλά το σκορ παρέμεινε στο 1-1 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης Τορίνο - Φιορεντίνα:

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία της Serie A όπως εξελίχθηκε:


Αταλάντα-Πάρμα 3-0

(55΄ αυτ. Γκαλιόλο, 72΄ Παλομίνο, 80΄ Μαντσίνι)

Έμπολι-Γιουβέντους 1-2

(28΄ Καπούτο - 54΄ πεν., 70΄ Ρονάλντο)

Τορίνο-Φιορεντίνα 1-1

(13' αυτ. Λαφόν - 2' Μπενάσι)

Σασουόλο-Μπολόνια 28/10

Κάλιαρι-Κιέβο 28/10

Τζένοα-Ουντινέζε 28/10

ΣΠΑΛ-Φροζινόνε 28/10

Μίλαν-Σαμπντόρια 28/10

Νάπολι-Ρόμα 28/10

Λατσιο-Ιντερ 29/10


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)

Γιουβέντους 28 -10αγ.

Νάπολι 21

Ίντερ 19

Λάτσιο 18

Σαμπντόρια 15

Φιορεντίνα 15 -10αγ.

Ρόμα 14

Σασουόλο 14

Τορίνο 14 -10αγ.

Πάρμα 13 -10αγ.

Τζένοα 13 -8αγ.

Αταλάντα 12 -10αγ.

Μίλαν 12 -8αγ.

ΣΠΑΛ 12

Κάλιαρι 10

Μπολόνια 8

Ουντινέζε 8

Έμπολι 6 -10αγ.

Φροζινόνε 2

Κιέβο -1

* Από την Κιέβο έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα