Ο Λοπετέγκι φεύγει, ο Κόντε έρχεται στην Ρεάλ Μαδρίτης

Τα πέντε γκολ που... κέρασε η Μπαρτσελόνα την Ρεάλ έχουν φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στις τάξεις των πρωταθλητών Ευρώπης.

Θέμα ωρών θεωρούν στην Μαδρίτη την απομάκρυνση του Χουλέν Λοπετέγκι από τον πάγκο της Ρεάλ, μετά την χθεσινή συντριβή (5-1) από την Μπαρτσελόνα, προβάλλοντας σαν μεγάλο φαβορί για να τον αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε.

Όμως ο Ιταλός προπονητής έχει μπροστά του, τις επόμενες ημέρες μία δίκη με την Τσέλσι, για την αποζημίωση των 10 εκατ. ευρώ, που προέβλεπε το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα.

Αυτό είναι το ποσό που θα κόστιζε στην Ρεάλ Μαδρίτης, η άμεση άφιξη του Ιταλού προπονητή στον πάγκο της, επειδή ο Κόντε δεν είναι διατεθειμένος να χάσει αυτά τα χρήματα.

Η Μίλαν, σύμφωνα με τους Ιταλούς, ήταν πρόθυμη να αποζημιώσει τον Κόντε με ένα αντίστοιχο ποσό των 10 εκατομμυρίων, αλλά ο Ιταλός κατέστησε σαφές στον Λεονάρντο ότι θα περιμένει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως ο ισπανικός Τύπος, εμφανίζει τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρες, κουρασμένο από την μεγάλη επιρροή που ασκούν οι σημαντικοί παίκτες της ομάδας στις αποφάσεις αλλά και την έλλειψη πειθαρχίας.

Και ο Κόντε νοιάζεται για πειθαρχία ιδιαίτερα, ενώ προτιμά τους δημοσιογράφους πολύ μακριά.

Πάντα στα υπόψη και η λύση Σολάρι, σε ένα νέα εγχείρημα όπως εκείνο Ζιντάν για τους Μαδριλένους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα