Πικάντικες οι πρώτες δηλώσεις Σολάρι στην προπόνηση της Ρεάλ (vid)

Ο Σαντιάγο Σολάρι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Ρεάλ και ήταν... πικάντικες...

Ο αντικαταστάτης του Λοπετέγκο στον πάγκο των «Μερέγχες», έκανε την πρώτη του προπόνηση στην ομάδα και έπειτα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. Μάλιστα τόνισε αυτό που τον νοιάζει παραπάνω είναι οι παίκτες του να παίζουν παθιασμένα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού προπονητή:

Για την κατάσταση που βρήκε στη Ρεάλ είπε: «Βρήκα μια ομάδα πληγωμένη, όμως όλοι είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση. Δεν υπάρχει καχυποψία. Είναι σύλλογος με πρωταθλητές και πολεμιστές. Αυτό που με νοιάζει πρώτα είναι να παρουσιαστούμε στην έδρα της Μελίγια για το Κύπελλο αύριο και να παίξουμε με αρχ@@α».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν σκέφτομαι μακριά. Στη δουλειά μας σκέφτεσαι μόνο την επόμενη φάση, πας μέρα - μέρα, βήμα - βήμα. Η Ρεάλ είναι τόσο σπουδαία που είναι υπεράνω όλων. Πρώτο μας στόχο να κερδίσουμε τη Μελίγια. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι και θα πάμε να το κερδίσουμε. Αυτό σκέφτομαι τη δεδομένη στιγμή».

Για τον Βινίσιους και αν μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα: «Δεν υπάρχει παίκτης στο ρόστερ της Ρεάλ που να μη μπορεί να παίξει στην πρώτη ομάδα»
Για το αν θα γίνει νέος Ζιντάν « Αφήστε τον Ζιντάν ήρεμο. Είναι από τις κορυφαίες μορφές στην ιστορία της Ρεάλ. Δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτόν, ας τον αφήσουμε στο μεγαλείο του».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα