Νιούκαστλ: «Πόρτα» στην Μπάγερν για Τρίπιερ

Η Νιούκαστλ απέρριψε την προσφορά της Μπάγερν Μονάχου για τον Κίεραν Τρίπιερ. 

Η Νιούκαστλ απέρριψε την πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ (12,8 εκατ. λίρες, 16,2 εκατ. δολάρια) της Μπάγερν Μονάχου για τον Κίεραν Τρίπιερ.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ επιθυμεί να αποκτήσει έναν νέο δεξιό μπακ αυτόν τον μήνα και ο Άγγλος διεθνής είναι ανάμεσα σε αρκετούς παίκτες που εξετάζονται για τη θέση αυτή.

Ο Νόρντι Μουκιέλε, ο οποίος είχε τετραετή θητεία στην Λειψία στην Bundesliga πριν μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, είναι επίσης στη λίστα της Μπάγερν. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες.

Η Νιούκαστλ ήταν ανένδοτη στο ότι ο Τρίπιερ δεν θα πωληθεί αυτόν τον μήνα, αλλά η Μπάγερν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται, με την προθεσμία να λήγει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Ο Τρίπιερ, 33 ετών, έγινε η πρώτη μεταγραφή της εποχής των Σαουδαράβων στο Νιούκαστλ, όταν εντάχθηκε στο σύλλογο με συμφωνία 12 εκατομμυρίων λιρών από την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Ιανουάριο του 2022.

Δεν θεωρείται η μακροπρόθεσμη λύση στα προβλήματα της Μπάγερν στην θέση του δεξιού μπακ, αλλά εκτιμάται ιδιαίτερα για τον επαγγελματισμό και την ηγετική του ικανότητα.

Ο τραυματισμός του Νουσαΐρ Μαζράουι στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής έχουν αφήσει την Μπάγερν με ελλείψεις στη θέση του δεξιού μπακ, με τον μέσο Κόνραντ Λάιμερ να αναπληρώνει συχνά την θέση.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα