«Πεντάρα» για τον Βούκοβιτς

Ο Σέρβος στόπερ ήταν βασικός στη βαριά ήττα της Ελλάς Βερόνα από την Αταλάντα. Τι γίνεται σε περίπτωση υποβιβασμού της στη Serie B.

Έδωσε… μάχη ο Ολυμπιακός για να τον εντάξει στο ρόστερ του, αλλά εκείνος δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να δικαιώσει τις προσδοκίες και να κερδίσε φανέλα βασικού στην ομάδα του Πειραιά. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς περί ου ο λόγος έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Ελλάς Βερόνα και έχει κάνει ήδη επτά συμμετοχές στο Καμπιονάτο, ενώ μετράει ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Σέρβος στόπερ ήταν βασικός και στο ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την Αταλάντα. Η ομάδα του, ωστόσο, γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 0-5 και συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο «Βούκο» έπαιξε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει το διασυρμό της Ελλάς Βερόνα που απέχει τρεις βαθμούς για να περάσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ιταλική ομάδα έχει οψιόν αφοράς, την οποία αν θέλει ενεργοποιεί και παίρνει τον παίκτη από τον Ολυμπιακό. Η Ελλάς Βερόνα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και φαίνεται πως δύσκολα θα την γλιτώσει. Εάν υποβιβαστεί ο Γιάγκος Βούκοβιτς επιστρέφει στον Πειραιά. Αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι και το πιθανότερο σενάριο έτσι όπως εξελίσσεται η… μάχη της παραμονής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα